Zelfrealisatie sessie

Zet je volgende stap!

Zelfrealisatie gaat over het vinden van een thuis in jezelf en daarmee het ervaren van de eeuwige liefde. Als je je jezelf volledig accepteert en alle gevoelens en gedachten kunt toestaan, dan komen alle belemmeringen aan het licht. In liefde voor jezelf transformeer je als vanzelf de donkere stukken. Je zult merken dat hier altijd een kwaliteit achter heeft gelegen.

Tijdens een zelfrealisatiesessie belichten we de volgende stap op je pad naar zelfrealisatie. We kijken naar vragen over zaken die je op dit moment in je leven bezig houden. Hoe je leven er nu uitziet is namelijk de fysieke manifestatie van je pad en daarom het meest prachtige middel om gespiegeld te krijgen waar je je nu bevindt in je bewustzijnsontwikkeling.

Als je het pad van zelfrealisatie volgt, dan zal je altijd een dieper gevoel van geluk ervaren, onafhankelijk van hoe lastig uiterlijke situaties ook zijn. De illusie van het vervelende gevoel is je navigatie uit de dualiteit op weg naar verlichting en heelheid. Het bewust lopen van pad is dan ook het grote cadeau in je leven.

In een sessie maak ik gebruik van reading (lezen van je systeem en het belichten van blokkades) en healingen (opheffen van deze blokkades en opnieuw verbinden met essentie). Soms zal een reading voldoende zijn om je bewust te maken van patronen waar je vervolgens thuis zelf mee aan de gang kunt. Een andere keer zal een healing nodig zijn om vastzittende energie los te maken. Ik zoek in ieder geval altijd naar de wortel van waaruit het patroon is ontstaan. Vaak is het zo dat de oorzaak in andere levens ligt is en dat je nu dezelfde patronen volgt, maar dat de reacties hierop je niet meer dienen. Ik werk dan ook multidimensionaal.

Soms zijn thema’s zo diep geworteld dat meerdere sessies nodig zijn. Dit zal aan het eind van de sessie duidelijk worden.

Wil je een sessie boeken of meer informatie opvragen?

Je kunt mij bellen op 06-52896160.
Of vul dit formulier in en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Ik wil graag:
Een sessie boekenMeer informatie
Een sessie van een uur bedraagt € 90,- incl. 21 % btw. Een sessie annuleren of verplaatsen kan je kosteloos tot 48 uur van te voren.