Woonplek sessie

Transformeer je omgeving!

Heb je thuis soms een gevoel van onrust of voel je je zelfs af en toe onbehagelijk?
Zijn sommige plekken in huis kouder dan andere?
Of voel je de energie van ruziënde buren ook bij jou thuis?

Alles bestaat uit energie, zo ook het huis waar je woont en de plek waar je werkt. Energetische sporen worden niet alleen in ons lijf, maar ook op plekken achtergelaten. Je woont niet voor niets op een plek. De plek heeft jou iets te leren en jij mag er iets komen brengen. Het karma dat een plek draagt heeft altijd iets met jou en je gezinsleden te maken. Er hoeft geen directe relatie te zijn maar er zijn resonerende thema’s aanwezig die alle bewoners uiteindelijk dienen. Het is een uitnodiging om je met deze thema’s te verbinden en daar waar nodig deze te transformeren. Kinderen zijn vaak erg gevoelig voor de huis energieën. Door hier zelf meester van te worden, zullen je kinderen hier de vruchten van plukken. Hoe lichter jij wordt, hoe lichter je omgeving wordt.

Bij een woonpleksessie inventariseren we je huis en gaan we met de sterkst resonerende thema’s aan de slag. Dit kunnen bijvoorbeeld erfstukken van familie zijn, energieën van vorige bewoners, aardstralen die geneutraliseerd mogen worden of kosmische straling die in je huis aanwezig is waar je mee kunt werken. Je zult je huis gaan ervaren als een levend organisme waar je mee samen gaat werken. Deze samenwerking levert je veel voldoening en kracht op. Eventuele donkere energieën hebben dan geen vat meer op jou of je kinderen. Je huis wordt een hele fijne plek om naar toe te keren.

Wil je een sessie boeken of meer informatie opvragen?

Je kunt mij bellen op 06-52896160.
Of vul dit formulier in en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Ik wil graag:
Een sessie boekenMeer informatie
Een sessie van een uur bedraagt € 90,- incl. 21 % btw. Een sessie annuleren of verplaatsen kan je kosteloos tot 48 uur van te voren.