Familielijnen sessie

Neem het voortouw!

Werd je door je ouders niet gezien zoals wie je werkelijk bent? Draag je de verantwoordelijkheden van je ouders met je mee? Voelde je je niet gesteund in je jonge jaren en werd je kwetsbaarheid door anderen niet opgemerkt?

Dan werkt een familiesessie heel helend. De familie waarin je geboren wordt geeft je bepaalde kwaliteiten en uitdagingen mee, zodat je ziel verrijkt wordt. Veel van de uitdagingen ontstaan meestal in de kindertijd en ervaar je als volwassene vaak als hinderlijk. Het is niet de bedoeling dat je hiermee blijft rondlopen. Volwassen worden betekent dat je zelf verantwoordelijkheid bent voor je leven. Dus ook voor je meest kwetsbare zelf die in je kindertijd niet gezien werd. Je mag jezelf gaan aanvullen van alle tekorten, zodat je als vervuld mens jouw kwaliteiten vrijelijk kan laten (over)stromen, zonder er iets voor terug te willen, als aandacht of bevestiging. In een familiesessie mogen alle maskers die je op hebt gezet als overlevingsstrategie voor je kwetsbaarste ik weer verdwijnen. Je vult jezelf op vanuit jouw bron en gaat staan voor jouw waarheid. Je wordt vrij van familiekarma. Je zult zien dat door op te staan een heel familiesysteem inclusief voorouders getransformeerd wordt. Iedereen die bij jou aangesloten is, komt door jouw vernieuwde ik een stap dichter bij het licht.

Wil je een sessie boeken of meer informatie opvragen?

Je kunt mij bellen op 06-52896160.
Of vul dit formulier in en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Ik wil graag:
Een sessie boekenMeer informatie
Een sessie van een uur bedraagt € 90,- incl. 21 % btw. Een sessie annuleren of verplaatsen kan je kosteloos tot 48 uur van te voren.