Organisatie blauwdruk

Een organisatie heeft een specifieke blauwdruk in het kosmische geheel, waarbinnen ieder een wezenlijke en unieke functie heeft. Door in contact te komen met de nieuwe tijds blauwdruk wordt het navigeren een stuk gemakkelijker, omdat het meer aangesloten is met het geheel. Pad naar Huis begeleidt zowel directeuren, werknemers als leidinggevende om in contact te komen met hun eigen blauwdruk binnen de blauwdruk van de organisatie. Dit levert voor alle betrokken niet alleen een eenmalige meerwaarde op, maar zet een beweging in gang die de meerwaarde bij iedere handeling bekrachtigt.

  • Nieuwe tijds blauwdruk voor jouw organisatie: gesprek van 2,5 uur, waarin de taak van de organisatie zowel intern als extern benoemd wordt. De potentie en de uitdagingen worden besproken op organisatie, team en - waar wenselijk- persoonlijk vlak.

Omdat een organisatie een geheel is van individuen triggeren de onderlinge interacties ook aspecten van het eigen bewustzijn. Veel van deze triggerpoints zijn nu niet meer relevant en zorgen voor het opnieuw beleven van duale stukken en zorgen voor afleiding om in de eigen heelheid te stappen. Wanneer het heelheidsperspectief gevonden wordt binnen een organisatie ontstaat een veilige omgeving, waarbinnen iedere persoon zijn plek durft in te nemen.

  • Coaching vanuit je essentie: persoonlijke begeleiding bij het leven en handelen vanuit je essentie op organisatieniveau.

Daar waar de eigen blauwdruk of uitlijning nog niet volledig geleefd wordt ontstaan spanningen.  Pad naar Huis gebruikt deze spanningen, niet om op lossen, maar als instrument om duidelijk te krijgen wat de spanning veroorzaakt. Wanneer hier bewustzijn op komt, hoeft de spanning geen fysieke vorm meer aan te nemen, maar kan in overgave worden getransformeerd.

  • Crisis coaching: verduidelijking van de verdichting in de organisatie met  advisering op essentieniveau.

Neem contact op om te kijken wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen.

Arnold: " Tijdens een spannend vernieuwingstraject (er-op-of-er-onder) heeft Nathalie de Reus de directie gecoacht en geadviseerd. Ze doet dat op haar geheel eigen wijze. Nathalie benoemt niet alleen de processen tussen mensen die ze voelt en ziet maar voelt ook waar in de organisatie / het gebouw de energie wel goed stroomt en niet goed stroomt. Het was voor ons heel bijzonder om te zien en te horen hoeveel Nathalie van de organisatie wist en voelde zonder dat ze door ons van tevoren volledig was ingepraat. Daarin zit ook haar kracht. Ze geeft je terug wat ze voelt en ziet en doet dat zonder waardeoordeel. Nathalie benoemt de kracht en kwaliteiten van medewerkers waardoor het team beter functioneert. Dat is een belangrijke succesfactor bij organisatieontwikkeling. Ik kan iedere leidinggevende die een belangrijk / lastig vraagstuk heeft aanraden Nathalie mee te laten denken en/of Nathalie te laten coachen."