Overgave & Begrenzing

Dag 2 -  Loslaten van de identificatie van de vorm

Incarneren wil zeggen dat je in de vorm komt (in het vlees). Een vorm heeft altijd een begrenzing. Het accepteren van de vorm waarin je zit, geeft je de mogelijkheid om de gecreëerde situatie volledig te ervaren. Hier vanuit ontstaat er iets nieuws, een nieuwe stap, een nieuwe situatie of een nieuw leven. 

Deze nieuwe stap is de vrucht van de ervaring, die zich vervolgens in liefde mag ont-wikkelen, dan gemanifesteerd wordt om vervolgens deze weer los te kunnen laten en door te geven. Deze flow gaat moeiteloos, je hoeft er niets voor te doen. Pas als je je verzet of wilt versnellen, dan wordt het wat lastiger.

Wat gaan we doen?
Deze dag wordt je je bewuster van de begrenzingen van de situaties waarin je je begeeft. Door in overgave te gaan, zul je aspecten ervaren waar je eerder niet bij kon komen. Vanuit hier ontdek je wat de situatie je te brengen heeft.  We zullen in groepsverband en in tweetallen werken om persoonlijke stukken te belichten.

We worden ondersteund door de bomen en de planten, die dit proces van volledige overgave belichamen. 

Wat leer je?
Deze dag zal je helpen om voluit voor het leven te kiezen, zonder je in te houden of terug te trekken. Je zult minder heimwee hebben naar de sferen en beter kunnen aarden. Je voelt vrede bij iedere beperking omdat je vertrouwen vindt in je eigen kern. Je zult minder verkrampt omgaan met relaties, doordat je meer kunt loslaten. Ook ga je makkelijker om met autoriteitsfiguren. Door de ervaring aan te gaan, schat je in het vervolg andere situaties veel gemakkelijker in op hun waarde, waardoor jij er jouw hoogste waarde uit haalt. 

Praktische info
Datum - Vrijdag 25 september 09:30 - 13:30 u
Locatie - omgeving Apeldoorn
Prijs - € 90,- incl. BTW en lichte lunch
Aanmelden - stuur een email naar info@padnaarhuis.nl

Het leven leeft zich vanzelf, ga in overgave mee met de stroming.

Lees meer over dag 3: Leiderschap & Beweging