Disbalans & Essentie

Dag 5 - Van zoeken naar balans naar verwelkomen van essentie

Gespannen situaties zijn er om jou je balans te doen hervinden door in contact te staan met je essentie en hierop te focussen. Deze ervaringen zijn er om je te dwingen om bij je essentie te komen.
Er zal altijd een spanningsveld blijven op aarde, omdat wij gemanifesteerd zijn. Pas als we samensmelten met het ongemanifesteerde deel van ons, vallen we terug in eenheid.

Wat gaan we doen
Deze dag gaan we ervaren dat situaties die wij als zeer ongemakkelijk ervaren, ons dieper bij ons wezen laten komen. Je oefenen in het berusten van je eigen ongemak, maar ook wanneer een ander dat ervaart.  Ook oefenen we met het toelaten van duale gevoelens en leren deze objectief te ervaren. Hierdoor wordt het gemakkelijker om ons te laten raken, wat ons dichter bij onze essentie brengt.

Wat leer je
Door deze dag zul je je vrijer gaan voelen en minder perfectionistisch zijn. Het per ongeluk over de lijntjes gaan, zul je ervaren als waardevol. Je hoeft niet meer in balans te komen, omdat je weet dat iedere situatie je brengt bij je innerlijke essentie. Je zult je veel meer vanuit compassie opstellen naar de ander ipv willen helpen of veroordelen. Hiermee bekrachtig je je medemens. Wetende van het feit dat disbalans je helpt, kan je gaan spelen met en genieten van iedere situatie die op je pad komt.

Praktische info
Datum - Vrijdag 27 november 09:30 - 13:30 u
Locatie - omgeving Apeldoorn
Prijs - €90,- incl. BTW en lichte lunch
Aanmelden - stuur een email naar info@padnaarhuis.nl

Je vindt je eigen essentie door de disbalans te ervaren.

 Lees meer over dag 6: Cocreatie & Scheppingskracht