Over mij

Ik ben Nathalie

Op jonge leeftijd voelde ik mij verbonden met energieën die voor velen niet zichtbaar zijn. Ik vond het heel fijn om in de natuur te zijn en was altijd in de bossen en bij de vijver dicht bij ons huis te vinden. Ik was een vrolijk en sprankelend kind dat gemakkelijk contact maakte met iedereen. Af en toe vond ik het ook eng als ik ’s avonds een rare energie voelde in mijn slaapkamer. Mijn moeder zei dan dat ik mijn kussen om moest draaien en dat het dan over zou gaan.

Plezier en angst kwamen op allerlei manieren en lagen terug in mijn leven. In het begin draaide ik veel kussens om en liep daarmee weg van de echte oorzaak. Toen ik leerde om mijn angsten ook letterlijk onder ogen te zien, bleken daar zulke mooie inzichten achter te zitten. Al wat donker was transformeerde op een hoger niveau naar puur licht. De confrontatie met een nieuwe vorm van angst werd daarmee een heel plezierig iets!

In mijn leven heb ik veel verschillende soorten situaties opgezocht. Ik heb bij grote en kleine bedrijven gewerkt, vanuit ambitie, vurige passie of om een periode te overbruggen. Mijn relaties waren langdurig en kortstondig; soms was het een en al passie en plezier de andere keer moest ik hard werken aan de relatie en had moeite om niet in sleur te verzanden. Ik was niet altijd trouw aan de ander, maar vooral ook niet aan mij zelf. Mijn woonplekken varieerden van een oud landhuis tot klein strandhuis, van drijvend tot rijdend, van hartje centrum tot aan de rand van de natuur.

Al die situaties hebben mij persoonlijk veel gebracht en een breed inzicht gegeven in de vele leefomstandigheden van mensen.

Nu woon ik in Zutphen met mijn man, zoon, dochter, hond en paard.